„Sanja Ilić i Balkanika“ obišli Lisabon u društvu delegacija nekoliko zemalja

Dan nakon prve probe za nastup na ovogodišnjoj „Pesmi Evroviziji“, srpski predstavnici, grupa „Sanja Ilić i Balkanika“ obišli su Lisabon u društvu nekoliko delegacija i izvođača koji će nastupiti u prvoj i drugoj polufinalnoj večeri ovog takmičenja, 8. i 10. maja u „Altis Areni“.

Posebno srdačan susret bio je sa delegacijom Hrvatske, koju će ove godine predstavljati Franka sa pesmom Crazy.

Poznati hrvatski producent Branimir Mihaljević, koji je i autor pesme Crazy, nakon dugo godina susreo sa Sanjom Ilićem čiji je album Delta project izdvojio kao jedan od onih koji su značajno uticali na njega kao muzičara.

Branimir i Sanja poželeli su sreću jedan drugome i izrazili nadu da će ove godine u velikom finalu „Pesme Evrovizije“ naći i Srbija i Hrvatska.

Deo zvaničnog obilaska grada bila je poseta jednoj od čuvenih lisabonskih atrakcija - Okeanarijumu, u kome je predstavljeno preko 5.000 vrsta biljnog iz životinjskog sveta Atlantskog okena koji okružuje Portugal.

Obilazak najvećeg akvarijuma u ovom delu Evrope, pevači grupe „Sanja Ilić i Balkanika“ proveli su u društvu predstavnika Belorusije Nikite Aleksejeva koji će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri „Pesme Evrovizije“.

Naši predstavnici dan završavaju uz vokalne i koreografske probe pripremajući se za drugu probu koja će održati 4. maja.

Portugal i Lisabon, za sada su se pokazali kao odlični domaćini gostima iz cele Evrope i Australije, a izvođačima i delegacijama omogućeni su dobri uslovi za rad i prezentaciju svega što su proteklih meseci pripremali za „Pesmu Evrovizije“, koju će tokom TV prenosa pratiti stotine miliona gledalaca širom sveta.

broj komentara 0 pošalji komentar