Конкурс Музичке продукције РТС "Млади и успешни"

Музичка продукција РТС и ове, 2020. године, отвара конкурс "Млади и успешни", који је намењен талентованим уметницима, до 25 година старости, заинтересованим да као солисти наступе на концерту са Симфонијским оркестром РТС.

Два конкурса "Млади и успешни", који су били отворени 2017. и 2019. године, привукли су пажњу великог броја младих уметника заинтересованих да концертну сцену поделе са Симфонијским оркестром РТС. Овај реномирани ансамбл, кроз своју историју дугу више од осам деценија, неговао је програмску политику која је одувек била усмерена и у правцу афирмације и јавне презентације најперспективнијих младих извођача. На два конкурса, пријавило се више од 300 уметника из целе земље, до 25 година старости, и ушло у оштру конкуренцију. Најбоље међу њима до сада је већ имала прилике да чује и публика у Коларчевој задужбини.

Подстакнути великим интересовањем међу младим уметницима, али и свешћу да је неопходно пружити подршку и неговати таленат генерације уметника која тек ступа на професионалну музичку сцену, Музичка продукција РТС и ове године расписује Конкурс, који је отворен од 1. фебруара до 1. марта.

Сви заинтересовани треба да пошаљу биографију и снимак на мејл адресу pressmp@rts.rs или поштом на адресу Музичка продукција РТС, Хиландарска 2, 11000 Београд, са назнаком "За конкурс млади и успешни".

Чекамо вас!

број коментара 0 Пошаљи коментар