Завршено снимање серије „Јутро ће променити све“, на екранима од октобра

После пет месеци, без иједног дана паузе, сутра се на Филозофском факултету завршава снимање нове игране серије наше куће „Јутро ће променити све“.

Серија прати четворо тридесетогодишњака у Београду, који, трагајући за собом и својим местом у неизвесној данашњици, преиспитују своје пријатељске и емотивне односе. Главне улоге поверене су Николи Ракочевићу, Андрији Кузмановићу, Исидори Симијоновић и Јовани Стојиљковић.

„Некако су сви карактери, па и лик Анђеле, реалистично написани, ситуације у којима се они налазе, шта им се све дешава у животу, доста је специфично, а свакодневно“, каже Јована Стојиљковић.

„Анђела је девојка која, делује у први мах, има све, сталан посао, дугу везу, а серија почиње тако што се она заправо буди и пита се да ли је то заправо довољно у животу“, додаје Стојиљковићева.

Прича о суштинским животним изазовима младих снимана је на триста локација, а ангажовано је више од две стотине глумаца. Идејни творци серије и редитељи су Горан Станковић и Владимир Тагић.

„Мислим да је ова прича специфична по томе што обрађује генерацију тридесетогодишњака, али у овом случају су и испред и иза камере ти тридесетогодишњаци. То смо ми, то су наше приче, искрене, интимне, аутентичне и то је оно што ће је учинити различитом. Јер су наше“, истиче Горан Станковић.

Емитовање серије од 40 получасовних епизода планирано је од октобра.

број коментара 0 пошаљи коментар