Четврто извлачење другог круга наградне игре "Узми рачун и победи" у суботу на РТС-у

Четврто и последње извлачење награда у другом кругу наградне игре „Узми рачун и победи“, биће одржано у суботу, 28. априла 2018. године на Првом програму РТС-а, са почетком у 17.20 часова.

У директном телевизијском преносу вредне награде извући ће Момчило Бајагић Бајага, Бојан Перић, Андреа Ржаничанин, Милица Николић, Сергеј Ћетковић, Владимир Стојковић и Младен Крстајић. Гости ће из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику извући срећне добитнике два стана - први површине 72м2 у Новом Београду, а други површине 70м2 у Београду на води, 14 путничких возила Фиат 500Л Поп Стар, 10 робних ваучера који се могу заменити у продајним објектима „Гомекс" у вредности од 60.000 динара, 10 робних ваучера који се могу заменити у продајним објектима „Горење" у вредности од 120.000 динара као и 10 робних ваучера који се могу искористити у шопинг центру „Ушће".

У емисији ће учествовати и гости из привреде који ће, између осталог, говорити на тему сиве економије, борбе против исте и значају ове наградне игре и кампање за целокупну акцију.

Извлачење свих награда надзираће петочлана Комисија наградне игре "Узми рачун и победи". У овом извлачењу моћи ће да учествују фискални рачуни и слипови који су пристигли до петка, 27. априла 2018. као и све коверте које су учествовале у првом кругу.

Имена добитника биће објављена у дневном листу "Политика" у четвртак, 3. маја, као и на интернет страницама Владе Републике Србије http://www.srbija.gov.rs/ и наградне игре www.uzmiracun.rs и Радио-телевизије Србије http://www.rts.rs/

Наградна игра "Узми рачун и победи 2018." део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа. То је једна од мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Водитељи: Кристина Раденковић и Слободан Шаренац.

број коментара 0 пошаљи коментар