Нова сезона у новом светлу – само на РТС 1

Јесен је право доба за нове почетке – нове филмове, стране серијске хитове, нова питања и нове победнике, нове приче и пријатељства. Први програм РТС-а започео је нову телевизијску сезону – у новом светлу.

У петој сезони, квизу "Потера" прикључио се још један "Трагач" – светски шампион знања. Пут до награде, понедељком од 21.00 на РТС 1, четворочланом тиму такмичара ове јесени биће још неизвеснији, док ће гледаоцима "Потера" поново бити место где знање не познаје границе.

Одмах након популарног квиза, од 22.00 емитује се нова, друга сезона домаће серије "Сумњива лица". Кроз адаптацију пет Нушићевих драма, гледаоци ће понедељком, уторком и четвртком наставити да прате друштвено-политички успон породице Цвијовић. Премијере нових домаћих серија викендом долазе на Први програм емитовањем мини-серије "Козје уши", суботом од 21.00, а одмах након тога, и серије "Месо".

Житељи источне Србије главни су јунаци предстојеће, четврте сезоне омиљене емисије о добрим делима "С Тамаром у акцији". Као и у претходне три сезоне, тај серијал и хуманитарни пројекат емитује се сваког петка од 21.00, на Првом програму.

Велики светски хит, серија "Викинзи", кренула је ове јесени са премијерном, четвртом сезоном, недељом око поноћи, на РТС 1. Страни и домаћи филмови настављају да се емитују у редовним терминима.

Преносе ексклузивних спортских догађаја РТС 1 наставља и на јесен – Лига шампиона, Лига Европе, одлучујуће утакмице за пласман на Светско првенство у фудбалу, одбојка, тенис...

Осим премијерних садржаја који су већ на програму, РТС је припремио пројекте који ће своје премијере имати током октобра – од два нова музичка шоу-програма у првој половини октобра "60 најлепших народних песама" и "Луда ноћ", до још две нове домаће серије "Сенке над Балканом" и "Пси лају, ветар носи", које ће своје премијере имати у другој половини истог месеца. И то није све...

број коментара 0 пошаљи коментар