Први програм РТС-а и даље убедљиво најгледанији

Од 273 дана од почетка године, Први програм РТС-а био је најгледанији чак 268 дана. Тренд убедљиво најгледанијег програма у Србији настављен је и у септембру.

Први програм РТС-а је у септембру од 30 дана био најгледанији 27, са оствареним рејтингом од 4,3 одсто. Удео у гледаности је 22%, што је у односу на другопласирану телевизију више за 6,3 процентна поена. Та разлика је још већа у вечерњим сатима (од 19.00 до 23.00) када је удео у гледаности нашег програма 28,5% а друге по гледаности телевизије 15,3%.

У последње три године, ово су најбољи септембарски резултати оба програма Јавног медијског сервиса.

На ранг листи 50 најгледанијих емисија, 39 су емисије РТС-а. Најгледанија емисија је пренос финала европског првенства у кошарци Словенија-Србија, која је емитована на Првом програму РТС-а, 17. септембра 2017. Рејтинг емисије је 27,9%, а удео у гледаности 59,6 одсто.

Поред спортских такмичења у кошарци, фудбалу и одбојци, ваш избор су биле и дневне информативне емисије, од јутарњег до вечерњег Дневника, али и друге информативне емисије које су и даље на ранг листи најгледанијих емисија у Србији. Ту су и забавне емисије, домаће игране серије и документарне емисије.

Медијски јавни сервис Србије наставља са емитовањем садржајно најразноврснијег телевизијског програма намењеног свим групама становништва Србије. Својом понудом успева да постигне најбоље резултате по свим параметрима гледаности.

У октобру, РТС наставља са увођењем нових премијерних садржаја. Гледаоце очекују - музички шоу-програми, домаћи и страни филмови, светски серијски хитови, ауторске емисије и нове домаће серије!

број коментара 0 пошаљи коментар