Потера - 5. сезона

У новој 5. сезони квиза Потера четворочланом тиму такмичара ће се на путу до награде наћи исто толико Трагача!

Добро познатом тиму који чине Милица Јокановић - Принцеза од знања, Милорад Милинковић - Мистер Велики и Урош Ђурић - Денди, овог септембра придружиће се и Жарко Стевановић - Светски шампион знања.

Најмлађи Трагач има само 23 године, студент је Факултета организационих наука, а титулу Светског шампиона знања добио је освојивши прво место на Светском квиз шампионату. Са тек шеснаест година освојио је треће место у РТС-овој Слагалици, да би се само пет година касније уписао на листу победника овог квиза.

Жарко је у Потери прошао пут од такмичара до Трагача. Да ли ће му то помоћи да боље препозна слабости и предности својих противника и постане непобедиви Трагач сазнајте од 25. септембра у 21 на Првом програму РТС-а.

број коментара 4 пошаљи коментар
(недеља, 11. мар 2018, 19:33)
Goran [нерегистровани]

sugestija

Pozdrav za najboljeg voditelja i ekipu RTS, jedna mala sugestija vezano za kviz Potera. Redovno pratim kviz, sviđa mi se, jedino se ne čuje svaki put odgovor bilo tragača ili takmičara. Bude tiho ili ne razumno. Predlažem ako je moguće da posle svakog odgvora bude pisani odgovor na ekranu u vidu titla.

(недеља, 21. јан 2018, 19:39)
mitrovic nenad [нерегистровани]

kviz potera

najbolji ste

(недеља, 01. окт 2017, 15:10)
anonymous [нерегистровани]

repriza

Da li ce postojati i reprizni termin?

(петак, 15. сеп 2017, 16:43)
Jasmina [нерегистровани]

Odlican izbor

Bas mi je drago sto ce i Zarko biti tragac. Gledala sam ga u Slagalici i zaista poseduje ogromno znanje. Pored toga je i veoma simpatican momak.