И после осам месеци РТС 1 убедљиво најгледанији

Од 243 дана од почетка 2017. године, Први програм РТС-а био је најгледанији 241 дан. Од 31 дана у августу, РТС 1 је свих дана био најгледанији ТВ програм у Србији.

Удео у гледаности Првог програма је 21,2%, што је тачно 10 процентних поена више од другопласиране телевизије по гледаности. Та разлика је још већа у вечерњим сатима (од 19.00 до 23.00) када је удео у гледаности нашег програма 26,2% а друге по гледаности телевизије 13,4%.

У поређењу са истим месецом прошле године, Први програм РТС-а, овог августа бележи боље резултате гледаности.

На ранг листи 50 најгледанијих емисија у августу, чак 42 су емисије РТС-а. Најгледанији је био пренос фудбалске утакмице Црвена Звезда - Краснодор, квалификација за Лигу Европе. Поред спортских такмичења у фудбалу, ваш избор су била и друга спортска такмичења која су емитована на Првом али и на Другом програму РТС-а: кошарка Трофеј Београда 2017 (финале): Србија-Црна Гора и атлетика - светско првенство у Лондону.

Дневне информативне емисије од јутарњег до вечерњег Дневника и друге информативне емисије су и даље на ранг листи најгледанијих емисија у Србији. Ту су и забавне емисије, домаће игране серије и документарне емисије.

број коментара 0 пошаљи коментар