Бунт рок фестивал - Конкурс

Радио-телевизија Србије и емисија "Бунт" расписују конкурс за учешће демо-бендова на такмичењу "Бунт рок фестивал". Конкурс се расписује за нове, неафирмисане рок извођаче, без објављеног званичног издања. Право учешћа имају сви ауторски демо-бендови и неафирмисани извођачи из Србије.

Бунт рок фестивал једини је телевизијски фестивал такмичарског карактера чији је циљ афирмација домаће поп и рок музике, као и формирање нове српске рок сцене. 

Овде можете погледати правилник

Покретањем фестивала оваквог карактера, отвара се нови медијски простор за велики број младих аутора који немају могућност да представе свој рад. У складу с вишедеценијском традицијом, Радио-телевизија Србије као медијски јавни сервис на овај начин остварује своју основну мисију. С једне стране, да информише и едукује квалитетним програмским садржајем развијајући културну свест гледалаца, и с друге стране, да неафирмисаним ауторима пружи стваралачки подстицај. Без неговања идеја потеклих од нових генерација, нема ни напретка.

Пријаве слати на mail адресу buntrokfestival@gmail.com или на адресу Таковска 10, 11 000 Београд, са назнаком за БУНТ РОК ФЕСТИВАЛ.

Конкурс је отворен од 03. фебруара 2016. и траје 30 дана.

 

 

број коментара 0 пошаљи коментар