Финале Бунт рок мастерса у суботу, 20. јуна

У финалу Бунт рок мастерса, заслужeно се нашло 10 најбољих бендова, а ко је победник сазнаћете у суботу, 20. јуна на РТС2 у 22.00

Од 210, колико их се пријавило, 10 најбољих бендова се пласирало у финале првог телевизијског демо фестивала Бунт рок мастерс. Међу финалистима који су добили шансу да освоје вредне награде нашли су се: Кора (Београд), Вране камене (Београд), Трећа смена (Крушевац), Но@но (Косјерић), Convoy (Шабац), С.К.А. (Лесковац), Револт (Београд), Дингоспо Дали (Београд), Рок у поноћ (Бајина Башта), РНДМ (Чачак).

О томе ко ће понети титулу победника, одлучује жири који чине Бранка Главоњић, Олга Кепчија, Владимир Јанковић Џет и Доброслав Предић. У специјалном жирију овог пута наћи ће се Влада Неговановић - музичар и продуцент, Мирослав Цветковић (Бајага и инструктори), Ненад Пејовић (Канда, Коџа и Небојша), Владимир Радусиновић (Atheist rap) и председник жирија Драгољуб Илић - одговорни уредник Музичке продукције РТС-а.

Три првопласирана бенда добијају новчану награду и медијску подршку РТС-а, а у фонд награда укључили су се и водећи фестивали у региону: Арсенал фест, EXIT,  Јелен демофест - Бања Лука, Гитаријада - Зајечар, Rock wood, Rock village, Belgrade beer fest и Бедем фест - Никшић.

Ко је победник првог телевизијског демо фестивала, имаћете прилике да сазнате у суботу, 20. јуна на РТС2 у 22.00.

Будите и даље део првог телевизијског демо фестивала Бунт рок мастерс.

 

број коментара 0 пошаљи коментар