Бунт рок мастерс

У наредна три месеца, сваке суботе после 23 часа на Другом програму РТС-а очекује вас, Бунт рок мастерс - први телевизијски фестивал демо бендова.

За овај фестивал пријавило се 210 рок бендова, од којих је 103 прошло у четвртфинале.Током марта, ови бендови ће вам се представити кроз пет емисија, снимљених у различитим градовима и местима у Србији, у Београду, Новом Саду, Зрењанину, Косјерићу, Нишу и Зајечару. Након четвртфинала следе полуфинална такмичења и представљање 24 такмичара у осам емисија.

Средином јуна очекује нас финале у које улази осам бендова изабрана од стране жирија и два од стране публике. У првој емисији видећете и чути седамнаест бендова из Срема и Бачке који су наступили на првим четвртфиналним вечерима одржаним у Новом Саду у клубу Quarter.

Поред сталног жирија којег чине Бранка Главоњић - аутор емисије Бунт, Олга Кепчија и Владимир Јанковић Џет - аутори Демо мастерса и Доброслав Предић - музички уредник на РТС-у и члан групе Дел Арно Бенд, у Новом Саду су чланови жирија били и дугогодишњи рок новинари и уредници на радију, телевизији и интернет порталима Ивана Јовановић из Ремикс преса, Богомир Богица Мијатовић новинар и уредник РТВ Војводина и аутор НС Рокопедије и Илустроване енциклопедије рок музике у Војводини, Пеђа Новковић главни и одговорни уредник Омладинског радија и Обрад Боба Шкрбић, рок новинар, уредник многих ТВ и радио емисија и један од оснивача НС Концерта Године.

Аутор емисије: Бранка Главоњић

Редитељ емисије: Миодраг Коларић

Аутори фестивала: Бранка Главоњић, Олга Кепчија, Владимир Јанковић Џет

 

број коментара 0 пошаљи коментар