Четврта ТВ сезона серијала „С Тамаром у акцији“

У предстојећој, четвртој ТВ сезони серијала „С Тамаром у акцији“, ауторка и њен тим помагаће житељима источне Србије. Нове епизоде гледаћемо од 29. септембра, на Првом програму РТС-а, у већ устаљеном термину петком, у 21 сат.

Популарни ТВ серијал, који је истовремено и хуманитарни пројекат емитује се од марта 2016. године на РТС- у и до сада је произведено 40 емисија, кроз три ТВ сезоне.

„Наше хуманитарне акције започели смо прошле године на северу Косова, затим смо две ТВ сезоне посветили помоћи породицама са југа Србије... Овог лета и јесени, екипа и ја смо на територији источне Србије: у Подунавском, Браничевском, Борском и Зајечарском округу. Настављамо наше акције помоћи, са много радости и добре енергије. И даље „поправљамо куће и животе"." каже Тамара Грујић, ауторка и продуцент серијала.

Извршни продуцент серијала је "Триангл продукција", на челу са Тамаром Грујић и њеним супругом Вуком Ђоковићем. Музички уметник Рамбо Амадеус је за ову емисију компоновао музику а за четврту ТВ сезону и додатак: неколико мелодија које је заједнички насловио као „влашки фанк". Аутор визуелног идентитета овог ТВ формата је прослављени и вишеструко награђивани графички дизајнер Славимир Стојановић.

Тамара Грујић: „Показало се да овај пројект шири и преноси позитивну енергију, али је и привлачи! Сада смо се готово навикли да нам се током акција самоиницијативно појављују људи који се нуде да нам помогну. Што се тиче чланова тима који стоји иза ове емисије- испоставило се да су сви они или моји драги пријатељи или доказани врхунски професионалци, који са задовољством и посвећено дају свој допринос у свакој емисији. Захвална сам и колегама новинарима, како у РТС- у тако и свима из штампаних и електронских медија јер нас редовно прате и подржавају. Тако се шири наша порука о емпатији, солидарности, радости давања, неговању породичних вредности али и слављењу живота. Пратиоци емисије на друштвеним мрежама и интернету су нам такође велика и важна подршка. Свакодневно добијамо бројне похвале, коментаре, сугестије, корисне податке али дивне реакције на све што, као тим пројекта „С Тамаром у акцији" радимо. Тако охрабрени, настављамо са још већом одлучношћу и радошћу да овим, четвртим серијалом и акцијама славимо живот, породичне вредности и да - поправљамо куће и животе!"

Нове епизоде емисије „С Тамаром у акцији" петком увече на Првом програму РТС- а у 21 сат.

број коментара 8 пошаљи коментар
(среда, 06. дец 2017, 16:32)
1234 [нерегистровани]

Porodica

Razred 5-1 i razredna mi bi voleli da pomognete porodici Pandurov oni imaju 10 njih nemaju krov nad glavom u lošoj su situaciji jako im je loše. Hvala

(недеља, 03. дец 2017, 17:11)
Natalija kreko [нерегистровани]

hteli big DA se javimo radnoj akciji

Jako lose zivimo imamo dve devojcice ova starija Nam se rodila sa racep usne I nepce nemamo struju I socijalni slucaj smo mobilni062142999 ili0628914465

(петак, 01. дец 2017, 21:45)
anonymous [нерегистровани]

Eminovic

Molim za jednu porodicu sozijalne pomoci zive 8 clana sa decob bez krovom na glavi svih 8 clana spavaju u jednom prostori nemaju ni tolet ni higienske stravstve prava u krusevac molimvas Tamara i vasu celu ekipu pratimovas svakog puta na tv i akomozete da pomognete jako veoma su siromasni u krusevac ulica pristinska prezime eminovic rozmarija clana porodice pomognite sirotinsku celadi mnogobi bili zahvalni i srecni bar da imaju krov nad glavi svim celom vasoj ekipi bismo bili zahvalni narocito tamari odlicniste bog nek vas sacuva u krilo svi vas celu ekipu i tamaru hvala unapred

(четвртак, 23. нов 2017, 17:08)
anonymous [нерегистровани]

Sirotinja

Molim da pomognete jednom decku iz pozarevca zivi u teskim uslovima 0616121606 s postovanjem

(субота, 04. нов 2017, 19:43)
Милан Милинковић [нерегистровани]

Контакт адреса за пријаву

Молио бих Вас да на ову мејл адресу пошаљете контакт и начин да се пријави неко коме је оваква врста помоћи неопходна. У питању је самохрана мајка, на жалост незапослена. Унапред хвала.

(четвртак, 26. окт 2017, 21:00)
Верољуб [нерегистровани]

Похвала

Зс емисију велика захвалница имза Тамару

(петак, 20. окт 2017, 22:51)
Ivan [нерегистровани]

Svaka čast!

Divna emisija, Ekipa za primer.

(четвртак, 14. сеп 2017, 14:18)
slavica [нерегистровани]

čestitke

Bravo za Tamaru i celu ekipu kao i za sve sponzore. Pored humanitarnog karaktera serijal ima i obrazovni karakter, tako da nas upoznaje i sa kultornom baštinom i prirodnim lepotama kraja gde se akcija dešava.
Želim vam mnogo uspešnih sezona, a onima koji imaju višak novca poruka: pomozite ljudima!!! Vaše malo njima je život. Tamara, hvala i srećno.!!!