Други део серије "УПС! - У проблему сам"

Редакција школског програма РТС-а наставила је снимање играно-документарне серије "УПС! - У проблему сам". Гледаоци већ прате првих десет епизода серијала о изазовима одрастања адолесцената, суботом од 12.45 часова на Првом програму РТС-а. Наставак ће моћи да погледају на јесен.

Злоупотреба алкохола и дроге, агресивност, аутодеструктивност, однос према телу, позитивни и негативни аспекти друштвених мрежа и видео-игрица, насиље у породици и међу вршњацима, бежања у адолесценцији и избор школе и факултета, теме су којима се бави других 10 епизода серије "УПС! - У проблему сам". Узроке и последице ових проблема, као и савете за њихово лакше превазилажење нуде наши еминентни психолози, психоаналитичари и неуропсихијатри: др Снежана Алчаз, др Војислав Ћурчић, Данијела Галовић, др Оливера Алексић-Хил, др Оливер Видојевић и Весна Брзев-Ћурчић. Глас генерације о променама кроз које пролазе преносе у анкетама ученици Пете београдске гимназије.

Нове епизоде доносе и наставак приче о свакодневици групе београдских средњошколаца. Шта ће се десити са блогерком Ланом, темпераментном Даницом и повученом Софијом? Зашто је Фића стално агресиван, Злаја превише незаинтересован, а Костић искључен из већине дешавања? Шта брине Олгицу, Ксенију и Кристину? Да ли су Ивица и Страхиња способни и за племенитија осећања?

уредник серије: Тамара Вешковић
продуцент серије: Биљана Даутовић
глуме: Нина Срдић Хаџи-Нешић, Ана Нинковић, Николина Кокунешовски, Ђорђе Мишина, Алекса Јовановић, Сергеј Бојовић, Ана Шкиљевић, Алекса Петровић, Андреа Симоновић, Невена Ескић, Милена Радованчев, Балша Лековић, Никола Бићанин, Настасија Леонтијевић, Лука Јовановић, Лазар Шљукић, Катарина Димитријевић, Јелена Ступљанин, Јасмина Вечански, Мила Манојловић, Никола Фишековић
стручни консултант: Весна Брзев-Ћурчић
сценарио: Маша Вујошевић, Кристина Ђуковић и Тамара Вешковић
директор фотографије: Милан Станић
сниматељ: Александар Беатовић
фотограф: Гордан Јовић
визуелни идентитет: Марко Рајић и Маша Вујошевић
сниматељ звука: Љуба Јовановић
оригинална музика: Владимир Пејковић
костимограф: Наталија Лукић
сценограф: Александар Цвијановић
дизајн звука: Срђан Филиповић
монтажер: Горан Митровић
редитељ: Маша Вујошевић

број коментара 0 пошаљи коментар