"Сумњива лица" - нова сезона

У уторак, 23. маја почело је снимање нових епизода ситкома "Сумњива лица", рађеног према комедијама Бранислава Нушића. У току прошле сезоне гледаоци су видели 44 епизоде, а у новом циклусу планирано је снимање нових 40 епизода.

Креатор "Сумњивих лица", Душан Милић, одабрао је пет Нушићевих комедија ("Протекција", "Ујеж", "Госпођа министарка", "Ожалошћена породица" и "Покојник") и уз помоћ сарадника их прилагодио нашем времену.

Нове епизоде "Сумњивих лица" настављају са причом о успону Милорада Цвијовића и развоју његове политичке каријере, у миљеу бескрупулозних каријериста, новокомпонованих богаташа и бахатих политичара. Пред Милорадом су два изазова: док се прилагођава радном окружењу и послу у канцеларији за помоћ грађанима, навикава се и на улогу оца, неуспешно покушавајући да усклади породицу и каријеру.

Улогу Милорада Цвијовића игра Никола Ракочевић, а у осталим водећим улогама појављују се Борис Исаковић, Јасна Ђуричић, Јована Стојиљковић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Бранка Катић, Вања Ејдус, Милош Самолов, Никола Вујовић, Марта Бјелица и други.

Редитељску екипу чине Владимир Тагић, Душан Милић, Дарко Лунгулов и Горан Станковић, а сценаристи су Милена Деполо, Петар Михајловић, Бобан Јефтић и Слободан Обрадовић.

број коментара 0 пошаљи коментар