Група

Напета, узбудљива и страствена серија од 13. октобра, недељом на РТС-у.

Драган Милетић Гага, искусни инспектор трећег одељења за крвне деликте има специфичне методе рада који се многима не свиђају. Упоран, тврдоглав, темељан, истрајава у намери да реши стари случај. Оног тренутка, када познати београдски криминалац, који је његова опсесија, буде убијен за њега није крај - напротив, све тек почиње. Настављајући даље да трага, Гагу ће истрага довести до малолетника које су ситни дилерски послови увукли у много опаснију игру. То ће отворити пандорину кутију из које ће излетети нови проблеми, нови заплети и нове нерешене ситуације.

Серија "Група'' је напета, узбудљива и страствена драмска серија о три света који иако делује да живе свако за себе, заправо кооегзистирају заједно, јер су повезани злочином. Агенде и потребе јунака из сва три света (криминал, полиција, деца/тинејџери) се све време преплићу, појачавајући и спуштајући у зависности од заплета интезитет и тензију, која на тај начин пулсира свих 11 епизода, да би кулминирала коначним саспенсом који обилује трилер и емотивним обртима.

Улоге: Игор Бенчина, Филип Ђурић, Денис Мурић, Ивана Зечевић, Марко Миливојев-Мили, Милица Мима Трифуновић, Тијана Марковић, Павле Менсур, Јасна Ђуричић, Нела Михајловић, Војин Ћетковић, Бранка Катић.

По идеји: Драгана Ђурковића

Креатори: Урош Томић и Драган Ђурковић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 13. окт 2019, 22:21) - anonymous4CE [нерегистровани]

Repriza serije

Da li ce prva epizoda biti emitovana jos jednom, i ako ne, gde moze da se pogleda?

(четвртак, 10. окт 2019, 10:55) - Ivona [нерегистровани]

Jedva čekam

Jedva čekam da gledam seriju zbog Branke Katić.Drago mi je da ona igra u nekoj našoj seriji.