Месо - суботом у 21.00 на РТС 1

У суботу 25. новембра на програму РТС 1 у 21 час премијерно приказујемо пету епизоду игране серије "Месо", коју је за РТС снимила извршна продукција "Босонога" из Бања Луке, по сценарију Николе Пејаковића, и у режији Саше Хајдуковића.

И док су Марија и Мића код куће, Мирко се дружи са Славком. Упознаје Чичка, сумњивог власника старачког дома у којем би његова мајка требала да буде смештена.

Мирко потом одлази са Славком на испраћај јуниора једног рукометног клуба, коме је Славко спонзор и који, поред спортске опреме, носи и не тако легалну садржину на пут.

Након тога, Мирко ће на једној вечери схватити које то нерашчишћене односе имају Чичак и Глава. А и Марија га код куће не сачека раширених руку...

Улоге тумаче: Игор Ђорђевић, Никола Пејаковић, Марија Пикић, Бранко Јанковић, Вук Костић, Љубиша Савановић, Факета Салихбеговић Авдагић, Новак Билбија, Жељко Стјепановић, Слободан Перишић, Борис Шавија, Стојан Матавуљ, Николина Фригановић, Александар Стојковић, Златан Видовић, Петар Божовић, Тома Трифуновић, Славко Лабовић

Уредник серије: Марко Новаковић
Редитељ: Саша Хајдуковић
Сценариста: Никола Пејаковић
Директори фотографије: Саша Петковић и Драган Радетић
Сценографи: Милош Крчмар и Лара Простран
Костимограф: Душка Вујмиловић Кукавица
Композитор: Петар Билбија
Монтажа и колор корекција: Саша Каракаш
Продуцент: Бранкица Јанковић
Директор серије: Ђорђе Врањеш

број коментара 0 пошаљи коментар