„Тунел“, трећа сезона

На Првом програму РТС-а, премијерно ћемо емитовати трећу и последњу сезону популарне серије „Тунел“, у продукцији енглеске телевизије Sky Atlantic, у истом термину, око поноћи. (The Tunnel, 2013)

Карл и Елиса се поново уједињују у овом емотивном и узбудљивом трилеру, који се одиграва у Европи, након Брегзита. Када у Енглеском каналу пронађу запаљен украдени рибарски брод, Карл и Елиса верују да је он служио за превожење и трговину децом мигрантима. Како серија улази у застрашујуц́у завршницу, заједно и раздвојено, Елиса и Карл су присиљени да се боре са остацима прошлости и доносе одлуке које доводе до само једног питања - која је вредност једног живота?

Фанови филмова фантастике свакако ће препознати двоје главних глумаца - Клеманс Поези и Стивена Дилана. Француска глумица и модел Клеманс, тумачила је лик Флер Делакер у филму Хари Потер и Ватрени пехар, док је енглеском глумцу, Стивену, била поверена улога Станиса Баратеона, у популарној серији Игра престола.

Један од сценариста је и Бен Ричардс, познат по раду на Споокс, Оутцастс, Партy Анималс, док режију потписују Мајк Баркер (Фарго, Бродчерч), Жилс Банијер, Карл Тибетс...

Радним данима на РТС 1, око поноћи, реприза на РТС 2, у 14.00 ч.  

број коментара 0 пошаљи коментар