Фарго 2: недељом на РТС 1

Друга сезона серије "Фарго" доноси причу, која претходи догађајима из прве сезоне и води у 1979. годину, у доба када је Лу Солверсон и даље био полицајац, а када је његова ћерка Моли још била девојчица.

Гледаоци су Моли (Алисон Толман) у првој сезони упознали као одраслу, способну жену и полицајку, а сада ће коначно сазнати зашто је Лу (којег сада тумачи Патрик Вилсон) напустио полицију и какве су све ситуације довеле до тога.

Занимљиво је да је у чувеном разговору са Лорном Малвом (којег је играо Били Боб Торнтон), у свом ресторану, Лу укратко већ испричао расплет ове сезоне. Још један добар разлог зашто погледати другу сезону Фарга је и одлична глумачка постава. Поред Патрика Вилсона, улоге су поверене Теду Дансону, који ће играти његовог верног партнера - шерифа Ханка Ларсона, Кирстен Данст и Џесију Племонсу који глуме млади брачни пар, Џину Смарту у улози негативца - Флојда Герхарда. Ту су и: Ник Оферман, Киран Калкин, Брус Кембел, Адам Аркин, итд...

Мини серија Фарго је адаптација култног филма браће Коен из 1996. године, класика који је освојио Оскара за најбољи филм исте године. Серија је побрала бројне позитивне критике, и добила невероватних 18 номинација за Еми, два Златна глобуса и многе друге награде.

Идејни творац и сценариста: Ноа Холи

Режисери: Скот Винант, Адам Бернштајн, браћа Коен, Ворен Литлфилд, Рандал Ајнхорн...

Фарго 2, недељом око 23.00, РТС 1

број коментара 0 пошаљи коментар