Друга сезона серије "Нестали"

Гледаоце очекује још једна дубоко-емотивна прича, али потпуно другачија од прве сезоне. Док је прва сезона била потпуно срцепарајућа и остављала нас без наде, друга сезона нуди наду од прве епизоде и права је посластица за љубитеље класичних крими прича, зачињених одличном глумом и наративом. (The Missing, 2014)

Друга сезона популарне серије Нестали, повезана је са првом само на два начина - у фокусу је још један нестанак детета и истрагу, игром случаја, води добро познати детектив Жилијен Батист.

У новој сезони упознајемо се са новом, британском породицом Вебстер која живи у Немачкој, а њихова, сада одрасла, кћерка Алис враћа се после 11 година, након што је отета и како тврди, била затворена у подруму.

Серија прати причу у два временска тока, у питању су 2014. година и садашње време. Полиција обавештава родитеље да се Алис појавила и тврди да је била заробљена заједно са Софи Жиру, девојчицом из Француске, која је нестала приближно у исто време. Француски истражитељ Жилијен Батист био је задужен за истрагу у случају Жиру. Иако је сада у пензији, он не може да одоли да се поново укључи у случај и реши га до краја. Стога и путује у Немачку, али и Ирак како би пронашао одговоре.

У међувремену, породица покушава да се прилагоди Алисином повратку који са собом носи низ компликација... Сама Алис је, сасвим очекивано, умртвљена, на дистанци и потпуно другачија...

Улоге: Дејвид Мориси, Кили Хоус, Чеки Карјо, Анастасија Хили, Роџер Алам...

Режија: Бен Чанан

Суботом и недељом у 22.00 ч. на РТС 2; реприза: уторком и средом, РТС 2, око 22.30 ч.

 

 

број коментара 4 пошаљи коментар
(субота, 02. дец 2017, 21:48)
Dragan [нерегистровани]

Bravo

Najbolja serija koju sam ikada gledao,da li ce RTS emitovati i treci deo??

(недеља, 26. нов 2017, 09:12)
anonymous [нерегистровани]

Pitanje

Da li ima i treća sezona? Jako dobra serija.

(среда, 22. нов 2017, 10:08)
anonymous [нерегистровани]

Serija

Mislim da je cak i bolja nego prva sezona,daleko je bolji zaplet,sjajni glumci,dobar tajming,dve radnje koje teku naizmenicno ili cak i paralelno,tako da sa nestrpljenjem ocekujemo kraj.Za nase filmadzije primer kako se dobra serija radi na dobrim glumcima i dobroj prici,zapletu a ne na skupim efektima i na potrosenim parama.

(субота, 28. окт 2017, 18:43)
Gledalac [нерегистровани]

Bravoo!!

Još ovakvih serija očekujemo!!