Крими-драма „Нестали“ на РТС 2

Узбудљиви трилер, сниман у Паризу и Лондону, неизвестан до самог краја, који приказује невероватне међуљудске односе, бол и патњу главних јунака, живот на рубу лудила човека који је изгубио све што је у животу волео, без пара у џепу и уз велики осећај кривице… али и наду која не умире - да све ипак може бити другачије. Серија која је одушевила британску нацију и покупила одличне критике као и номинације за два Златна глобуса, стиже на РТС. (The Missing, 2014)

Би-Би-Сијева крими-драма, Нестали чије је финале пратило близу седам милион гледалаца, прича нам причу о дечаку Оливеру Хјуџсу, који нестаје у Француској током породичног одмора. Његов нестанак постаје и остаје права мистерија, и чини се да сви полако одустају од тога.

Сви, осим његовог оца Тонија, који не жели да се помири да његовог сина нема и од самог почетка креће у опсесивну потрагу за било каквим трагом који ће га одвести до њега. Готово десетогодишња неуморна потрага сваким кораком доноси нови преокрет и почиње полако да уништава брак Тонија и Емили, али и њихове животе...

Када наиђе на траг који га враћа у Француску и можда води право до одговорних за нестанак Оливера, Тонију у помоћ прискаче легендарни, пензионисани детектив Џулијан, који је управо и био главни истражитељ на том случају, годинама пре... Заједно почињу да слажу делиће слагалице који недостају због чега полиција одлучује да поново отвори случај....

Улоге: Чеки Карјо, Анастасиа Хил, Џејмс Незбит, Франсис О'Конор...

Режија: Том Шенкленд

Суботом и недељом, РТС 2, 22 часа; реприза уторком и средом, РТС 2, око 22.30.

број коментара 4 пошаљи коментар
(недеља, 15. окт 2017, 19:59)
anonymous [нерегистровани]

mirjana

Odlicna serija

(четвртак, 12. окт 2017, 09:06)
Joyce [нерегистровани]

Takve serije nam trebaju...

Odlična serija... Bravo za urednika i izbor.

(недеља, 08. окт 2017, 23:37)
Tanjs [нерегистровани]

Nestali

Odlicna serija, kao i predhodna Plima.

(недеља, 08. окт 2017, 14:43)
Mirjana [нерегистровани]

O seriji Nestali

Sjajna serija! Bas po mom ukusu. Sve cestitke uredniku i celoj uredjivackoj ekipi serijskog programa. Samo tako nastavite! Bravo za izbor!