Морнарички истражитељи: Лос Анђелес

Морнарички истражитељи: Лос Анђелес је драма о опасном свету јединице NCIS, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по националну безбедност. (NCIS: Los Angeles, 2009)

Помоћу лажних идентитета и најнапредније технологије, овај тим посебно обучених агената иде на тајне задатке ризикујући сопствене животе да би привели мете.

Специјални агент Џи Кален (Крис О Донел) је камелеон који се претвара у кога год је потребно да би се инфилтрирао у криминално подземље. Његов партнер је специјални агент Сем Хана (ЛЛ Кул Џеј), бивши припадник јединице SEAL, који је био у Авганистану и Ираку.

Тиму помажу специјални агент Кенси Блај (Даниела Руа), изразито бистра ћерка убијеног маринца која живи за налете адреналина који долазе са сваким задатком, информатички стручњак Ерик Бил (Барет Фоа), који је овладао свим уређајима и компјутерима у Центру за операције, и Хенријета Хети Ланг (Линда Хант), која надгледа особље у канцеларији за подршку задужено за обезбеђивање свега: од микрокамера до аутомобила за тим.

Наоружани најновијом технологијом и осећајем за преживљавање, сви у овој јединици блиско сарађују и ослањају се једни на друге да би заштитили националне интересе.

Од 01. септембра, радним данима на РТС 1 око 00.00, реприза од 12.45.

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 02. сеп 2017, 14:59)
Nenad [нерегистровани]

Repriza

Nije mi jasno cemu repriza cele serije, kada je moglo da se pusti samo poslednja sezona i onda premijera najnovije. Vec smo ovo gledali, kao da nema serija koje se proizvode u svetu i da pogledamo nesto novo. Mozda biste mogli da porazmislite o kupovini Igre prestola, jos brdo serija koje bi privukle paznju gledalaca. Serije u 10h vikendom su odlicne, ali cemu ovakve reprize i to jos dva puta dnevno. :)
Ubacite i neki sitkom, radnim danima i Izbacite reprize u 8 navece i bicete jos gkedaniji.