Морнарички истражитељи: Лос Анђелес

Морнарички истражитељи: Лос Анђелес је драма о опасном свету јединице NCIS, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по националну безбедност - од 05. септембра на РТС-у биће премијерно емитована седма сезона ове серије.

Помоћу лажних идентитета и најнапредније технологије, овај тим посебно обучених агената иде на тајне задатке ризикујући сопствене животе да би привели мете.

Специјални агент Џи Кален (Крис О Донел) је камелеон који се претвара у кога год је потребно да би се инфилтрирао у криминално подземље. Његов партнер је специјални агент Сем Хана (ЛЛ Кул Џеј), бивши припадник јединице СЕАЛ, који је био у Авганистану и Ираку.

Тиму помажу специјални агент Кенси Блај (Даниела Руа), изразито бистра ћерка убијеног маринца која живи за налете адреналина који долазе са сваким задатком, информатички стручњак Ерик Бил (Барет Фоа), који је овладао свим уређајима и компјутерима у Центру за операције, и Хенријета Хети Ланг (Линда Хант), која надгледа особље у канцеларији за подршку задужено за обезбеђивање свега: од микрокамера до аутомобила за тим.

Наоружани најновијом технологијом и осећајем за преживљавање, сви у овој јединици блиско сарађују и ослањају се једни на друге да би заштитили националне интересе.

Сваког радног дана на РТС 1, око 23.55, реприза 12.45

број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 18. авг 2017, 13:04)
anonymous [нерегистровани]

predlog

samo da vas podsetim na jednu od najboljih serija ikada emitovanih na vasoj tv..mogli biste da emitujete novu sezonu pozdrav

(петак, 09. сеп 2016, 22:59)
anonymous [нерегистровани]

Bravo

Svaka čast, poslušali ste komentare gledalaca i pustili novu sezonu serije koja je meni zaista prijatna za gledanje, privlači kvalitetnim snimanjem i harizmatičnom grupom glumaca, najoblja kriminalno istraživačka serija u dugom spisku predvidljivih istih.