Карабуџан

Дијего Салгадо је млади извршни директор велике маркетиншке компаније. Атрактиван је, амбициозан и има доста новца, али његова прошлост крије мрачну тајну. (2010)

Када најбоља другарица његове сестре нестане једне ноћи, мораће да се суочи са прошлошћу. Како би је пронашао, мораће да пропутује пола света и остави иза себе свет комфора и сигурности. Једина особа која му верује и која ће му помоћи у потрази је детективка Ана.

Улоге: Хуго Силва, Каролина Гомез, Виктор Клавијо, Марта Нието...
Режија: Карлос де Пандо, Џон Сагала...

Од 29. августа, радним даном на РТС 1, у 12.45

 

број коментара 3 пошаљи коментар
(среда, 31. авг 2016, 20:58)
Valentina94 [нерегистровани]

Španske serije

Svaka čast za španske serije koje emitujete! Nadam se da ćete emitovati i preostale dve sezone Isabele, jer ih nema nigde na internetu. Sreća što imam mogucnost vracanja programa i odgledam svaku epizodu, ali termin je stvarno nezgodan. Veliki pozdrav svima koji gledaju ove serije :-)

(уторак, 30. авг 2016, 11:32)
Kragujevac [нерегистровани]

Kraljica Izabela

Poštovani, pridružujem se pitanju prethodnog korisnika. Naime, i mene zanima da li ćete emitovati preostale dve sezone serije "Kraljica Izabela"? Zaista mi je nejasno zašto ste pustili samo prvu sezonu, a onda prešli na neku drugu seriju... Nadamo se da ćete bar nakon nje nastaviti sa emitovanjem ove istorijske serije koja je bila toliko gledana i popularna u Španiji. Čak je pokupila i toliko pozitivnih kritika brojnih eminentnih istoričara koji se bave ovim periodim španske istorije. To je razlog više da je i naša publika odgleda do kraja i na taj način se edukuje na ovu temu. Hvala Vam unapred na razumevanju. Srdačni pozdravi!

(понедељак, 29. авг 2016, 14:26)
anonymous [нерегистровани]

Letnje serije

Poštovani,
zašto prikazujete po jednu sezonu letnjih serija? Kada ćemo biti u prilici da pogledamo i ostale sezone? Konkretno me interesuje serija "Kraljica Izabela". Hvala unapred na odgovoru, nadam se da će ga biti.
Srdačan pozdrav.