Место злочина: Лас Вегас

У граду лажних нада ништа није онако како се чини, на мало ствари можете рачунати, али на једну увек - ЦСИ тим. "ЦСИ: Лас Вегас" је прво и оригинално издање криминалистичке драме о решавању злочина форензичним процедурама. Серија прати случајеве групе форензичара, који уз помоћ најсавременије технологије проналазе пресудне доказе на неочекиваним, понекад посве бизарним местима.

Град Лас Вегас има репутацију места у коме можете постићи инстант успех. Шансу за то имају сви они који су спремни да рескирају. Зато овај град привлачи много наивних и лаковерних људи, а такви су најчешће жртве криминалаца уверених да никада неће бити ухваћени.

На њихову несрећу, у Лас Вегасу постоји криминолошка лабораторија са одличним резултатима у решавању злочина. Њу сачињавају мање познати хероји који раде на месту злочина - форензичари.

Људи чији посао траје 24 сата, 7 дана у недељи, проналазе доказе иза жуте полицијске траке, или са места где их, наизглед, није ни било. Они су ти који скупљају на први поглед неважне делиће слагалице како би успели у целости да је сложе. Тако помажу у хватању починиоца злочина.

Екипу сачињавају: Гил Грисом (Вилијам Петерсон) је ветеран са 17 година стажа. Он води истраживачки посао у ноћној смени за Криминалистички биро у Лас Вегасу.

Кетрин Вилоу (Марг Хелгенбергер) је оштроумни форензички експерт. Она покушава да усклади своју љубав према послу са обавезама самохране мајке.

Ворик Браун (Гери Дурдан) је аналитичар посвећен свом послу, али и коцкању. Он се бори са тиме да превазиђе овај проблем.

Ник Стоукс (Џорџ Идс) има шарма и знања, а и жељу да доспе на врх листе за успешно решавање случајева.

Сара Сидл (Џорџа Фокс) је бивша Грисомова партнерка, која повремено ради брзо и крши правила да би добро обавила посао.

Сви они често долазе у конфликт са капетаном Џимом Брасом (Пол Гијфојл), својим бившим шефом који сад ради у Одељењу за убиства.

Под будним Грисомовим оком, ЦСИ тим користи најсавременије научне методе, али и старе, класичне начине да би решио баш сваки злочин.

Без тензије, ови људи раде на убиствима, самоубиствима, пљачкама и насилним злочинима који се дешавају у Лас Вегасу, од његових бљештаво осветљених хотела, клубова и улица, све до оних најтамнијих, у пустињи Неваде.

Серију су режирали: Питер Маркли, Оз Скот, Мајкл Шапиро и Рој Вагнер.

Радним даном, РТС 1, 23.55.

број коментара 1 пошаљи коментар
(среда, 29. јун 2016, 23:19)
Pavle [нерегистровани]

Finalee

Molim vad da emitujete dvosatno finale Mesta zlocina-Immortality,posto vam od 30.juna pocinje neka nova serija u terminu od 23.50h.