У продаји!

Нови цд Недељка Бајића Баје се налази у продавницама ПГП-а. Нови албум под називом "Албум драгих успомена" садржи 12 нумера.

Недељко Бајић се бави музиком од 6-те године. Још од малих ногу је свима било јасно да је музика тема која ће га пратити кроз цели живот. 1992 године снима прву плочу. 1996-те године добија прву награду публике на фестивалу народне музике "МОРАВСКИ БИСЕРИ". Потом награде усљеђују једна за другом, од најпрестижнијих "ГРАН ПРИ", до "ОСКАРА ПОПУЛАРНОСТИ", као и осталих музичких признања, како у нашој земљи тако и широм света.

Своју каријеру схвата јако озбиљно, уз велика улагања, одрицања и поверење што је и резултирало великим солистичким концертима одржаним на стадионима, спортским дворанама, најпрестижнијим салама и клубовима... на свим континентима. По мишљењу публике и људи у шоу-бизнису представљао је музичку револуцију, личност која одудара од стандардног клишеа, увек јединствен и препознатљив окупио је велики број фанова. Сведоци свему томе су огромни тиражи продатих ЦД-ова. као и број продатих улазница на његовим концертима.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво