Славко Бањац после двадесет година у ПГП РТС

Популарни певач народне музике Славко Бањац 12.06.2018.године потписао је уговор са нашом најстаријом продукцијском кућом ПГП РТС и тиме најавио излазак новог албума, после паузе од 20 година

 

Овај уметник моћног глас, чији се хитови попут "Далеко негде, ко зна где", "Узмите душу, узмите све", "Не верујем лепим женама", "Касно је", "Ја имам неког, а ти си сам", "Певаћу да те заборавим" и данас радо слушају упркос дводеценијској паузи, истиче: " У нови албум сам уткао много емоција и сигуран сам да ће публика то умети да препозна".

Музику на албуму радили су Миша Мијатовић, Стеван Симеуновић, Владимир Граић, Милан Милетић и Дамир Арсланагић, текстове писали Влада 013, Стеван Симеуновић, Биљана Вујовић, Драган Брајовић Браја, Милан Милетић и Дамир Арсланагић, док аранжмане потписују Милош Михајловић, Александар Кобац, Иван Бранисављевић Коле, Младен Тодоровић и Дамир Арсланагић.

Директор ПГП РТС-а Владимир Граић, овом приликом, рекао је  да му је изузетно задовољство што великан наше урбане народне музике, а у основи поп певач, свој нови студијски албум после 20 година издаје за нашу продукцијску кућу ПГП РТС :" Албум је феноменалан, свеж и комерцијалан".

У очекивању новог Бањчевог албума "Љубав kao одговор" ПГП РТС је екранизовао старе хитове "Далеко негде, ко зна где" и "Касно је". Како ова два евергрина народне музике изгледају и звуче у новом, освеженом руху, погледајте на званичном You Tube каналу ПГП РТС-а.

Ускоро излази и први спот за песму са новог албума Славка Бањца у издању ПГП РТС-а, а у пропреми је екранизација још неколико нових нумера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво