Солистички концерт Наде Јовановић у Нишу

8. јуна 2017.године у 20 часова, у Народном позоришту у Нишу

Велики солистички концерт Наде Јовановић са дивним гостима, правим певачким звездама и пријатељима. Великом позитивном енергијом шаљемо позив свим пријатељима, сарадницима, колегама и поштоваоцима добре музике различитих  жанрова да дођу :

8. јуна 2017.године у 20 часова у Народно позориште у Нишу да се опусте и уживају у двочасовном музичком програму  са преко 40 песама.

Поред Наде Јовановић и Музичке групе "Права ствар" из Ниша која ће бити музичка подршка свим учесницима у програму, учествују: 

  -  Данка Стојиљковић

  -  Чеда Марковић

  -  Ренато Хенц

  -  Ђорђе Чавић

  -  Весна Димић

  -  Биљана Петковић

  -  Трио "Gracioso"

  -  Вокална Група "Libero"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво