Frajle увећале колекцију награда

Албум " Б страна љубави " проглашен најпродаванијим у протеклој години, у издању ПГП РТС

 

Frajle само увећавају колекцију награда. Овог пута је албум " Б страна љубави " проглашен најпродаванијим у протеклој години, у издању ПГП РТС.

Весело је било на додели златног ЦД-а, честитке су стизале са свих страна.

" Част нам је што су Frajle са нама. Оне су најбоље и где ће друго него код најбољих " кратко је рекао  Радмило Цвијовић директор ПГП РТС-а.

Доброј атмосфери допринеле су и Наташа Ковачевић, за чију Фондацију се одваја део од продатих дискова, као и Лена Ковачевић.

" Од свег срца желим да се захвалим Frajlama, јер су поред свих обавеза размишљале да ураде нешто хуманитарно и пруже подршку мојој Фондацији, која помаже спортистима. Данас две девојчице из Новог Сада и Вршца могу да тренирају са новом опремом, а набавили смо и Ани Јововић, првакињи у пливању, протезу. Хвала им што имају великог  удела у томе", насмејано је рекла Наташа Ковачевић.

" Сваки пут кад смишљате нешто ново морате да будете још креативнији, још иновативнији и увек помало другачији да бисте направили тај важан корак ка циљу, а то је да се наша музика и песме које стварамо што пре прихвате и да трају. Драго нам је што у свему томе имамо одличан тим са добром енергијом која доприноси да пред публиком будемо само боље, и што смо и за трећи албум имале ПГП РТС као правог партнера у свему томе" рекле су Frajle на додели награде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво