Милица Милисављевић Дугалић у Минхену

Милица Милисављевић Дугалић испунила срца у Минхену

 

Милица Милисављевић Дугалић и њен оркестар приредили су у Минхену прави музички спектакл. Концерт на фестивалу " Balkantag " је оправдао сва очекивања минхенске публике.

Спектакл уз етно звуке југоисточног дела Европе почео је оног тренутка када је на сцену изашла интерпретаторка етно музике Балкана Милица Милисављевић Дугалић и публици приредила емотиван доживљај за памћење. Солистички концерт одржан је у чувеној " Karl Orff " концертној дворани у центру Минхена, а путовање музичком традицијом, наша балканска уметница отпочела је уз " Зајди, зајди јасно сонце "," Снег паде на бехар на воће "," Још не свиће рујна зора ". Цела концертна дворана се претворила у хор када је Милица запевала традиционалне песме " Удаде се Јагодо ",  " Звијезда тјера мјесеца " и " Јовано Јованке ".

" Било је величанствено. Много емоција. Први тактови су измамили осмехе присутне публике која је громким аплаузима награђивала сваки отпевани стих њима омиљених песама. Волим директан контакт са публиком и најсрећнија сам када видим да она ужива као и ја на сцени. Није важно којим језиком говоримо, говоримо језиком музике и језиком љубави.Тај спој енергије када изађем на сцену и енергија публике је увек мотив више." - изјавила је Милица Милисављевић Дугалић.

Позната као врстан интерпретатор, Милица је својим раскошним гласом учинила да људи са Балкана, у емоцији ових песама уживају, као и Немци, али и бројни странци који су те вечери били гости на концерту. За свој наступ, била је награђена дуготрајним и громогласним аплаузом.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво