Годишња свечаност ПГП РТС

24.12.2015.године одржана годишња свечаност ПГП РТС

Челници ПГП РТС окупили су се јуче у " Метрополис мјузик кафеу" у Македонској улици како би сумирали резултате успешне године, и преставили своје планове за 2016. годину.

 

Бројне госте, међу којима су били и "ексклузивци" ове музичке продукције (Милица Милисављевић Дугалић, Ивана Јордан, Мари Мари, Корнелије Коваћ, чланови "YU групе", чланови   групе "Point Blank" и други.), поздравили су домаћин свечаности Марко Милутиновић, одговорни уредник ПГП РТС, Мерима Његомир, одговорни уредник Народне редакције Музичке продукције и ПГП РТС, Микица Антонић, музички уредник и Зоран Поповић, председник УО РТС.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво