Нема одмора за „Моје 3“!

Мирна, Невена и Сара напорно раде да би заблистале на „Песми Евровизије“. Наше три девојке су у фото-студију РТС-а снимиле промотивне фотографије, раде на новим верзијама песме и са креативним тимом осмишљавају изглед наступа на највећем музичком такмичењу у Европи.

Наступ на „Песми Евровизије" траје три минута, а припреме чак неколико месеци. Три даме које ће представити Србију пред милионским аудиторијумом највећег музичког такмичења, Мирна, Невена и Сара, ових дана су често испред објектива.

У фото-студију РТС-а девојке су снимиле промотивне фотографије у више одевних комбинација.

„Оне су младе девојке и управо зато желимо да их представимо онаквим какве јесу, оне су сада најлепше. Да буду обучене адекватно својим годинама, само сликање захтева неку јачу шминку, али наша генерална идеја је да их представимо као младе, модерне девојке", изјавила је Јелена Светличић, главна стилисткиња.

Судећи по расположењу девојака, обавезе им не представљају напор већ уживање. Нарочито оне које укључују лепу одећу, фризуру и шминку.

Од Малмеа нас не дели само 1.500 километара већ много сати напорног рада. У припреми су нове верзије песме, а креативни тим РТС-а већ осмишљава изглед три минута на евровизијској сцени.

„Моје 3" ће наступити у првом полуфиналу 14. маја. Надамо се да ћемо их бодрити и 18. маја, када је финале.

број коментара 18 пошаљи коментар
(понедељак, 25. мар 2013, 19:52)
anonymous [нерегистровани]

Crveno, plavo i belo

Na Evroviziji trebaju da ih obuku: jedna da bude u crvenom, druga u plavom i treca u belom!

(понедељак, 18. мар 2013, 11:00)
anonymous [нерегистровани]

Trebaju biti moderne

Devojke treba obući u crno, crna boja je uvek moderna, i to po mogućnosti da bude kožni materijal nekog modernog dizajna. Tako će najbolje predstaviti Srbiju, kakve trobojne odeće kakvi bakrači, ne dolazi cirkus u Švedskoj.
Obavezno pevati na engleskom, Sara je rođena da peva na engleskom, ima odličan dijalekat.

(понедељак, 18. мар 2013, 10:17)
anonymous [нерегистровани]

Moje 3

Najbolje su! :)

(недеља, 17. мар 2013, 20:30)
anonymous [нерегистровани]

komentar

samo da ne bude : "totalno ste moderne mačke..."

(недеља, 17. мар 2013, 20:08)
Dejan [нерегистровани]

Zeljko

Nisam verovao da cu ovo ikada da kazem - Zeljko vrati se.

(недеља, 17. мар 2013, 19:54)
ja [нерегистровани]

Definitivno

Sara odavde najvise vredi, Mirna definitivno ima najbolji glas, Sara je potpuni izvodjac a Nevena, pa ima nekako obican glas i sva je umrtvljena na sceni, kao da joj je svejedno ...

(недеља, 17. мар 2013, 19:27)
anonymous [нерегистровани]

Pesma bi trebalo da bude na engleskom

Mnogi se ne slazu da nase predstavnice na Eurosongu pevaju na engleskom, ali to bi im bio veliki plus narocito sada kada je ziri takmicenja dobio mnogo veca prava da odlucuje o pobedniku.

(недеља, 17. мар 2013, 19:21)
Jelena [нерегистровани]

najbolja pesma

Dusan Svilar i pesma Spas su bili mnogo bolji izbor, nego ova pesma, devojke su super i nije fer da pobedi neko ko je trenutno popularniji, jer svake godine onda neko ko izadje iz nekoga sou programa ima najvece sanse da pobedi, zbog aktuelnosti, a onda nema smisla organizovati festival ili dodati i strucni ziri i publiku, to je obijektivnije da se dobije realni pobednik, devojkama zelim da osmisle sto bolji nastup i obavezno promene gardarobu na nastupu u Svedskoj, Srecno!

(недеља, 17. мар 2013, 17:55)
anonymous [нерегистровани]

.

Nedovoljne 3

(недеља, 17. мар 2013, 16:37)
anonymous [нерегистровани]

pesma evrovizije

"moje tri" se meni zaista ne dopadaju. Dusan Svilar je imao zaista ubedljivo bolju pesmu i scenski nastup.