Џан Бономо гост РТС-а

Представник Турске на Песми Евровизије 2012. Џан Бономо данас је био гост Радио-телевизије Србије и промовисао песму под називом „Love me back“ односно „Узврати ми љубав“ са којом ће се представити у Бакуу у другој полуфиналној групи као и представник Србије Жељко Јоксимовић.

Симпатични млади музичар Џан Бономо представник је Турске на овогодишњој Песми Евровизије у Бакуу. Бономо пева песму под називом "Узврати ми љубав" (Love me back), на енглеском језику и покушаће да постигне висок пласман за Турску која је последњи пут славила 2003. године на евровизијској позорници.

"До пре годину дана реч "Евровизија" сам у животу изговорио два до три пута" био је искрен Џан Бономо током свог првог боравка у Београду. "Избором да будем представник на овом такмичењу ево већ месецима живим евровизијски сан, али да будем искрен, једва чекам да се вратим својој музици и нормалном животу".

Бономо је на Универзитету Бигли у Кану завршио смер за филм и телевизију, годинама је је радио као водитељ радио програма и ди џеј, а 2011. издао је први албум који му је убрзо омогућио славу. Бави се продукцијом шоу програма на МТВ и другим музичким каналима. Његова нумера је једно од највећих освежења ове године и очекује се да ће добро проћи код ЕСЦ фанова. Необична је, занимљива, симпатична и - оригинална.

У Београду је поред гостовања на РТС-у и другим радио и ТВ станицама, Џан Бономо био гост амбасадора Турске у Београду, његове екселенције Али Ризе Чолака.

број коментара 0 пошаљи коментар