Јавна расправа о програмском садржају ЈМУ РТС

Одлуком Програмског савета ЈМУ РТС организује се јавна расправа о програмском садржају Јавне медијске установе Радио-телевизија Србије. Расправа ће бити одржана од 30. октобра до 15. новембра 2017. године у организацији РТС-а и уз подршку Мисије ОЕБС у Србији.

Теме јавне расправе су:

• Културне потребе грађана и програмски садржаји РТС-а
• Програмски садржаји РТС-а намењени деци и омладини.

Представљање програмске концепције Радио Београда и Телевизије Србије и расправа о наведеним темама водиће се на трибинама у Новом Саду, у среду, 1. новембра, потом у Лесковцу, 7. новембра, и у Београду, у просторијама РТС, 14. новембра 2017. године.

Позивамо све заинтересоване за програмски садржај РТС-а као јавног медијског сервиса, представнике: државних органа и институција, невладиних организација, културних, научних и образовних установа, удружења новинара и грађане да учествују у расправи.

После анализе сугестија, предлога и примедаба учесника у јавној расправи, Програмски савет РТС-а доставиће генералном директору и Управном одбору извештај и препоруке за унапређење програмског садржаја изражене током јавне расправе и објавити их на сајту РТС-а.

Одлука о расписивању и организовању јавне расправе.

Примедбе, предлози, сугестије и коментари могу се доставити и електронским путем: javnarasprava@rts.rs односно поштом на адресу Програмски савет РТС, Таковска 10, Београд. 

број коментара 3 пошаљи коментар
(субота, 22. сеп 2018, 15:58)
Ilic slobodan [нерегистровани]

Predlog

Repriza serije Portret Ilije Pevca

(субота, 04. нов 2017, 18:16)
Marina [нерегистровани]

Ja volim Srbiju

Mnogo volim kviz Ja volim Srbiju.
Zašto se više ne emituje taj kviz?
Da li će se emitovati?
I ako hoće, kada?
Pozdrav!

(четвртак, 26. окт 2017, 09:44)
anonymous [нерегистровани]

Najbolji programski sadrzaj u drzavi i regionu...

Radio Televizija Srbije ima najbolji program sadrzaj u drzavi i u regionu. Najbolji ste !