Читај ми!

Дизајн

Тражимо: дизајнере, веб-дизајнере, графичке дизајнере, костимографе, сценографе, шминкере.

Потребно је да пронађете инспирацију у нашим тв и радио програмима, да имате самопоуздања и да сте способни да радите брзо и под притиском. Треба да будете флексибилни, спремни да прихватите нове изазове и да волите да радите са различитим људима. Желимо да видимо Ваш таленат, потенцијал, страст и креативност, енергију и посвећеност која је неопходна како бисте постигли успех.

РТС подржава Ваш развој у области креирања костима, шминке, интерактивног дизајна и дизајна. Наши млади стручњаци у овој области неки су од најталентованијих људи у овом послу.

Визуелни идентитет је кључни сегмент сваке продукције. Костими, шминка и дизајн омогућавају гледаоцима да јасно замисле причу, док интерактивни дизајнери помажу корисницима да разумеју и користе интерактивни садржај. Ако будете примљени, добићете прилику да са искусним професионалцима радите на великим пројектима.

Ако мислите да сте особа која нам је потребна, пошаљите своју радну биографију са фотографијом и пропратно писмо на и-мејл адресу posao@rts.rs или поштом на адресу Таковска 10, 11 000 Београд са назнаком "Посао". Кандидати који пријаву доставе мејлом, добиће обавештење о томе да је пријава успешно послата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво