У Северној Америци искључиво на GA - 19

Сателитски програм РТС-а у Северној Америци могуће је пратити искључиво путем GALAXY 19 сателита. Дистрибутер РТС-овог програма за подручје Северне Америке саопштио је да је емитовање путем сателита SES1, према ранијем договору, окончано.

Због преласка на нову сателитску платформу дистрибутер Сателитског програма РТС-а за Северну Америку, компанија Еуро Ворлд Нетворк (EWN) саопштила је да од 15. новембра више није могуће пратити програм РТС-а на сателиту SES1, чиме је окончан прелазни период у којем је било могуће симултано праћење РТС САТ на две сателитске фреквенције.

Имајући у виду да је одређени проценат гледалаца остао без информације о преласку на нову сателитску платформу, у овом случају сателит GALAXY 19, компанија Еуро Ворлд Нетворк (EWN) наглашава да није било техничких проблема на новој сателитској платформи GALAXY 19 и позива на проактивност у тражењу информација о новом сателиту. За подручје Северне Америке све инфорамције о доступности РТС-овог програма можете добити и на следећој адреси: www.rts-america.com

број коментара 0 пошаљи коментар