Читај ми!

РТС САТ на Астри 19,2°Е

Почев од 15. маја 2011. РТС САТ и Радио Београд 1 емитују програм на сателиту Астра 19,2°Е за Европу. На старој фреквенцији, на сателиту Хотбирд, програм Јавног сервиса Србије можете пратити до 31. маја.

Подешавање стандардних сателитских рисивера je једноставно и врши се тако што се прво подеси пријем ка сателиту Астра 19,2°Е (деветнаест степени источно), а потом даље према параметрима.

"Посебан изазов за уреднички тим је прелазак на сателит АСТРУ у Европи, који је познат по дистрибуцији познатих европских "ТВ брендова". Гледаоце ћемо у наредном периоду информисати о овом новитету кроз програм као и посредством интернет портала Радио-телевизије Србије. Као и до сада наша електронска пошта је на располагању гледаоцима за све дилеме и питања", каже др Татјана Ћитић, одговорни уредник РТС САТ и РТС ДИГИТАЛ.

Иначе, Сателитски програм Радио-телевизије Србије се тренутно емитује у Европи, Америци, Канади, Аустралији и Новом Зеланду. Сигнал са европског сателита покрива и север Африке. У Европи смо доступни кроз кабловске дистрибуционе системе и Ај-Пи-Ти-Ви (IPTV) у око милион и шест стотина хиљада домаћинстава. Максимална пенетрација је остварена у бившим југословенским републикама. Од новембра 2010. године смо доступни у 7 земаља региона и кроз Ес-Бе-Беов (SBB) Тотал ТВ.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво