Промене параметара за пријем РТС САТ

Од 1. фебруара 2014. важе нови параметри за пријем Сателитског програма Радио Телевизије Србије на подручју САД-а и Канаде. Од 1. јануара 2014. дошло је до промене параметара за пријем Сателитског програма Радио Телевизије Србије на подручју Аустралије и Новог Зеланда.

Нови параметри за пријем сигнала преко сателита Galaxy 19 за подручје Северне Америке (САД и Канада) важе од 1. фебруара 2014. године. Нова пријемна фреквенција je 12084,00 MHz.

За пријем програма РТС-а на територији Аустралије и Новог Зеланда путем сателита Optus D2, 152 степена источно, потребно је пријемну фреквенцију подесити на 12546,00 MHz. Уместо досадашњих 30 MSym/s, нови проток симбола је 22,5 Msym/s.

Гледаоце који ових дана контактирају редакцију Програма за дијаспору жалећи се на лош пријем Сателитског програма РТС-а путем сателита Intelsat 19, подсећамо на информацију коју је Радио Телевизија Србије објавила јуна 2013. године.

Тада смо вас обавестили да РТС прекида емитовање програма за подручје Аустралије и Новог Зеланда путем Intelsata 19, и у потпуности прелази на сателит Optus D2. Детаље можете прочитати на нашој страници.

Важеће параметрe, детаљне и правовремене информације о свим променама у емитовању РТС САТ широм света, увек можете пронаћи на подсајту Програма за дијаспору РТС-а.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво