Лука Живковић "краљ хај скул баскета"

Осамнаестогодишњи Београђанин Лука Живковић је тренутно најперспективнији и најталентованији млади играч из Европе, који наставља каријеру у Америци.

Лука Живковић је освојио и трећи трофеј од када игра у Америци.
Овај последњи је и најважнији. Наиме, његова школа ТПЦА (TPCA) је, највише захваљујући младом Живковићу, освојила првенство државе Индијане.
Лука каже да заслуге припадају и тренеру Дејвиду Џемерсону, бившем НБА играчу, као и саиграчу Алеху Олаху из Румуније.

Осамнаестогодишњи Београђанин Лука Живковић је тренутно најперспективнији и најталентованији млади играч из Европе, који наставља каријеру у Америци.О њему ових дана пишу многи часописи у Америци.

Дејли Њуз, на насловној страни каже да је Фордам универзитет из Њујорка потписао уговор са Луком Живковићем Србином, великим играчем из Индиане.

"Живковић потписао за Фордам" , "Том Пекора и Фордам желе добродошлицу Луки Живковићу" то су само неки од наслова у америчким новинама. Лука Живковић је први студент - спортиста школе ТПЦА који је потписао за Дивизију I.
Спортску стипендију са једном од највише рангираних академских институција - Фордам универзитетотм, Лука Живковић је потписао 13. априла 2011. Такмиче се у "Атлантик 10" кошаркашкој лиги, а Лука за медије истиче да је импресиониран тренерима и играчима Фордама.

Са универзитета Фордам наглашавају да су са Живковићем потписали уговор јер има висок проценат шутева за три поена, изузетну атлетску грађу и висок IQ, што је врло важно за играча чији је циљ НБА лига.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи