Магазин Србија на вези, РТС Свет, 21.00

Гости "Магазина" су пијанисткиња Асја Ијири, Маја Лунић, Саво Туфегчић и браћа Теофиловићи. "Магазин" можете гледати и на РТС2 у суботу, 15. фебруара, у 11.30.

У Токију, у организацији Друштва српско-јапанског пријатељства, у априлу биће организовани Дани српске културе. О предстојећем догађају, интернационалној каријери говориће пијанисткиња Асја Ијири и Маја Лунић.

Саво Туфегчић је редитељ који је рођен у Јужноафичкој Републици, а први пут је дошао у Србију пре десетак година. Аутор је више документарних и играних филмова који су инспирисани родним крајем. О животу у Африци, учењу српског језика и Србији говориће у емисији Магазин Србија на вези.

Сајам воћа и поврћа у Берлину био је добра прилика да се тамошњим купцима представи пољопривредни потенцијал Србије. Из Берлина извештава Бранислав Ђорђевић.

Образовно-хуманитарна организација Никола Тесла заслужна је за отварање Теслиног булевара који од Хамилтона води ка Нијагариним водопадима. Крајем фебруара организоваће хуманитарно вече и прикупити средства за нове акције. Једна од њих је и предлог да хидроцентрала на Нијагариним водопадима, или бар неки њен део, понесе Теслино име.

Музички гости емисије Ратко и Радиша Теофиловић.

Уредник емисије Бобан Ковачевић

Редитељ Драгица Гачић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи