Магазин Србија на вези, РТС Свет, 20.55

У Београду је у току Међународни сајам књига, 64. по реду. Ово је била прилика и да се на једном месту окупе бројни српски писци из дијаспоре. Гости емисије су писци Душица Ивановић из Канаде и Богдан Мишчевић из Сједињених Америчких Држава. "Магазин" можете гледати и на РТС2 у суботу, 26. октобра у 11.25.

У Магазину Србија на вези говорићемо на који начин су органзиовани Срби који живе у Француској. Гости емисије су председник Скупштине дијаспоре Француске Ђура Ћетковић и председник Одбора за кулутру Петар Гојковић.

Културне мисије из Русије: Француска-Србија-Грчка-Кина, назив је пројекта чије су манифестације, ових дана одржане и у Београду, а усмерен је на успостављање разумевања, поштовања и сарадње између народа и успостављање пријатељских односа.

Многи српски музичари живе и стварају у расејању. Један од њих је и стоматолог по професији, виолиниста по опредељењу Душко Јовановић који живи у Берлину.

Музички гости ансамбл Свилен конац.

Уредник емисије Бобан Ковачевић

Редитељ Драгица Гачић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво