Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гости "Србије на вези" су Љиљана Бањанин Вукић и Војислав Пантић. Реприза емисије у петак, 18. октобра у 13 сати.

Љиљана Бањанин Вукић рођена је у Београду. Дипломирала је енглески језик и књижевност и већи део свог живота провела у Савезној Републици Немачкој где је радила као просветни радник. Радила је као новинар извештач за Први програм Радио Београда. Добитник је бројних награда и признања за књижевност и стваралачки допринос ширењу наше културе у Немачкој. Недавно је објавила две нове књиге - "Између јаве и сна" и "Чаврљање по свету", које ће представити у емисији.

Дом омладине Београда од 22. до 27. октобра представља 35. Београдски џез фестивал под слоганом - Џез светковина - Jazz celebration. Овогодишњи програм има посебну структуру, прилагођеену слављеничкој прилици - уместо 5, трајаће 8 дана - редовних 6 дана програма, уводни DJ програм и фестивалски програм Плус, са скоро 30 концерата и низом пратећих догађаја. О учесницима овогодишњег фестивала и свим детаљима везаним за програм у емисији ће говорити Војислав Пантић, уметнички директор.

Гледаоце ћемо известити и о хуманитарном раду Кристин Хилченко, али и слави манастира Нова Грачаница из Чикага.

Уредници емисије Тања Адамовић и Милена Вујовић

Реализатор Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво