Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Историјски музеј Србије гостоваће у Француској и Републици Српској, а о актуелним и предстојећим изложбама у студију разговарамо са Душицом Бојић, директорком музеја. Музички гост је Саша Васић. Будите са Србијом на вези!

У Генералном конзулту Републике Србије у Чикагу обележен је Дан државности на ком су били преставници дипломатског кора, међународних и организација српске заједнице.

Извештава нас дописник Александар Жигић.

У Штутгарту до краја године и званично почиње са радом огранак СПКД Просвјета, о значају постојања ове организације, али и о новој књизи "Иза Берлинског зида" разговарали смо са Десом Буразор Асланаиду, књижевницом и председником Иницијативног одбора СПКД Просвјета у Штутгарту.

Музички гост емисије је Саша Васић који ће представити нови, 5. по реду студијски албум "Сан" као и нови спот за песму "Празници".

Реприза емисије у 02.00.

Уредник Тања Адамовић

Дежурни уредник Марија Цвијић

Реализација Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво