Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Немачка, Аустрија, Канада, Кина вечерас са Србијом на вези. Музички гост емисије је Даница Крстић. Реприза је на РТС Свет у петак, 21. децембра, у 13.05.

Централни савет Срба у сарадњи са берлинским Сенатом, већ 10 година организује семинаре за правну помоћ и подршку свима који долазе из Србије и желе да се баве приватним предузетништвом. Из Берлина извештава Милутин Јовановић.

Светосавски бал у Бечу, у организацији Српског центра, надалеко је чувена манифестација. У јануару 2019. године одржава се двадесетдруги пут по реду. О предстојећем Светосавском балу говориће члан Опере Народног позоришта у Београду тенор Ранко Јовић.

Традиционалним концертом под називом „Шарм песме и игре" Академија српске народне игре из Торонта честитала је својој публици Нову годину и Божић. Извештава Бранка Дикановић Трбојевић.

Универзитети у Београду, Нишу и Новом Саду склопили су Споразум о сарадњи с кинеским Универзитетом Ђао Тонг из Шангаја, једаним од оснивача престижне Шангајске листе. Споразумом је предвиђена обострана размена студената која ће трајати један семестар, а односи се на студијске програме основних и мастер студија из области математике, физике, пољопривреде и менаџмента.

Музички гост емисије је Даница Крстић која ће говорити о свом музичком раду, али и о предстојећем наступу на Светосавском балу у Бечу.

Уредник и водитељ емисије Бобан Ковачевић

Редитељ Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво