Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гледаћете...

Новосадски џез фестивал, који ће бити одржан од 15. до 17. новембра у Српском народном позоришту , ове године прославља 20 година постојања. Први пут у главном програму наступиће три Биг бенда, премијерно ће се представити Марко Пигнаторо са Берклијевог глобал џез института. О програму, изненађењима али и самом фестивалу разговараћемо са Зораном Дејановићем, PR- ом фестивала.

Милан Кнеселац, Параћинац, рођен у Београду, одувек је знао две ствари: Да ће бити писац и да ће живети у Америци. Његова осма књига однедавно је пред читаоцима. Његову причу доноси нам Вања Васић.

У задужбини „Светислав Живић" одржан је „Симпозијум Радич 2018 - културна баштина као спона матице и дијаспоре", извештај са догађаја доноси нам Владан Ракић.

Представе „Добри човек" и „Милунка" крећу на своју канадску турнеју. Гостовања ће најавити глумци Весна Станковић, Љиљана Благојевић и Бранислав Томашевић.

Уредник и водитељ емисије Тања Адамовић

Реализација Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво