Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гледаћете...

Срби у Атланти добили су нови простор за богослужење. Поводом освећења новог храма, одржан је богат дводневни програм. Из Атланте извештава Александра Жигића.

На позив Српске национале академије у Торонту је неколико дана боравио Миодраг Јакшић, председник Матице исељеника, архитекта и песник. Јакшић је у Торонту представио своју збирку песама „Имам још само времена да те волим", на српском и енглеском језику. Из Торонта се јавља Бранка Дикановић Трбојевић.

Савез Срба Француксе је кровна организација свих клубова, удружења и појединаца на територији Републике Француске. У јуну ове године изабрано је ново руководство. Гости емисије су председник Савеза Срба Француске Ђуро Ћетковић и председник Одбора за културу Петар Гојковић.

Поводом обележавања 100 година примирја у Првом светском рату удружење ''У име живих'' са својим хором и оркестром ''Књаз Милош'' подарило је публици концерте у Београду, Италији и Швајцарској. Гост емисије председник Пословног савета удружења ''У име живих'' проф. др Михајло Рабреновић.

Уредник и водитељ Бобан Ковачевић

Редитељ Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво