Србија на вези- регион, РТС Свет, 18.55

Главна тема вечерашње емисије јесте положај и проблеми Срба у Црној Гори. Гост у студију је председник Српског националног Савјета Црне Горе Момчило Вуксановић.

Видећемо и занимљиву репортажу из Албаније коју су урадиле колеге из Српске РТВ Црне Горе из Подгорице, о управо ових дана подигнутом спомен обележју српским ратницима из времена Балканских ратова 1912-13., страдалим на подручју Скадарске области. Споменик су заједнички подигли Српски национални савјет Црне Горе и Удружење Срба и Црногораца „Морача - Розафа" из Скадра.

У другом делу емисије поред осталог сазнаћемо како је протекло затварање традиционалне културне манифестације „Месеца српске културе у Мађарској", као и о значајној прошлонедељној Међународној фестивалској смотри дечијих позоришта у Бањалуци, чији је домаћин Дечје позориште Републике Српске.

Уредници емисије Нада Вукелић и Мирослав Карлица.

Дежурни уредник Татјана Адамовић.

Редитељ Ернестина Глигоријевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво