Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Данас почиње 40. Сајам туризма у Београду. Тим поводом гости у студију су председник Међународног центра за развој туризма и угоститељства Драган Глигоријевић, директорка Туристичке организације Републике Српске Нада Јовановић и Горан Полетан песник и фитолог из Аустралије. Тенор Славко Николић прославља његових 40! Бидите са нама, вечерас у 18.55, реприза емисије у петак, 23. фебруара у 13.05.

Прослава Дана државности Србије, Сретење, је истовремено и слава Српске братске помоћи, једне од најстаријих српских организација у Чикагу и Сједињеним Америчким Државама. Прослава је одржана у манастиру Нова Грачаница и привукла је највећи број посетилаца до сада. Извештава Александар Жигић.

Четрдесети Сајам туризма у Београду одржава се од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму. Организатори очекују више од 70.000 посетилаца, који ће моћи да виде понуду туристичких дестинација више од 55 земаља. Гости емисије су председник Међународног центра за развој туризма и угоститељства Драган Глигоријевић, директорка Туристичке организације Републике Српске Нада Јовановић и Горан Полетан песник и фитолог из Аустралије.

Емисија Спона из Беча, уреднице Вере Марјановић, наставља да се бави младим и успешним људима нашег порекла, који памећу, добрим пословним идејама и препознатљивошћу освајају пажњу и поштовање.

Најавићемо и емисију Амерички сан из серијала Медијска мрежа српске дијаспоре, аутора Драгана Ракоњаца, који ће нас упознати са конструктором мотора Марком Ђорићем из Калифорније.

Музички гост емисије је тенор Славко Николић. Представићемо нови це-де поводом четрдесет година уметничке каријере.

Уредник и водитељ емисије Бобан Ковачевић

Редитељ Ернестина Глигоријевић

број коментара 0 пошаљи коментар