Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гости вечерашње емисије су студенти Правног факултета у Београду, победници регионалног такмичења у симулацији суђења и једна од ауторки књиге о маестру Бранку Марковићу, Маја Красин. Будите са нама, вечерас у 18.55, реприза у петак, 9. фебруара у 13,05.

У вечерашњој емисији, представљамо тим студената Правног факултета у Београду који је, на регионалном такмичењу у симулацији суђења из медијског права, одржаном недавно у Загребу, освојио све награде које су се додељивале. Захваљујући овом великом успеху, у априлу ће, уз још 57 тимова, учествовати на светском такмичењу на Оксфорду.

Богат лични и професиомални живот маестра Бранка Марковића, у монографију су преточиле Весна Бајић и Маја Красин. Повод је обележавање 100-годишњице од рођења овог изузетног уметника, олимпијског скакача увис с дипломом Правног факултета, солисте балета и кореографа... О књизи ће говорити ауторка Маја Красин.

Гледаоци це сазнати и како је протекла свечаност поводом обележавања Савиндана и Дана државности у Торонту, шта је обележило овогодишњи, осми по реду, Српски фестивал на Флориди...

Уредник и водитељ Тања Адамовић

Реализација Маја Мандић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво