Србија на вези, на РТС САТ, у 18.55

Гост "Србије на вези" биће председник Савеза Срба у Румунији Огњан Крстић. За заслуге у области хуманитарног и духовног рада, Савезу Срба у Румунији председник Републике Српске Милорад Додик, доделио је Медаљу заслуга за народ.

Поред Божићних и новогодишњих празника, већ 26. пут за редом посебну пажњу у региону привлачи Дан Републике Српске (9. јануар, Свети Стефан). И овога пута, свечано је обележен уз бројне званице, свечаности и различита реаговања. Председник Српске Милорад Додик доделио је одликовања најзаслужнијим појединцима и организацијама за јачање односа са Републиком Српском, као и њеном напретку, положају и угледу. За заслуге у области хуманитарног и духовног рада, Савезу Срба у Румунији додељена је Медаља заслуга за народ. Наш гост, вечерас биће председник Савеза Огњан Крстић.

С обзиром на то, да смо још увек у празничном расположењу, из Румуније нам стижу и "Темишварски споменари" који ће нам се представити српском народном музиком.

Уредници Мирослав Карлица и Нада Вукелић

Музички уредник Бранка Лолић

Редитељ Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво