Са Србијом на вези, вечерас у 18.55

О деветнаестом Новосадском џез фестивалу у емисији ће говорити PR фестивала Зоран Дејановић. Водимо вас и у Торонто, Чикаго, Москву...будите са "Србијом на вези", вечерас на РТС САТ у 18.55, реприза сутрадан, у петак, 10. новембра, у 13.05.

Новосадски џез фестивал високо је рангиран на мапи европских џез фестивала и већ је постао жељена дестинација најеминентнијих музичара из наше земље, Европе и света, као и публике која све више пристизе из других, ближих и даљих градова. Посебност овог фестивала огледа се, пре свега, у презентовању ауторске музике. О овогодишњем, 19. по реду, у емисији ће говорити PR Новосадског џез фестивала Зоран Дејановић.

Гледаоци ће имати прилику и да сазнају како је протекао Фестивал српског филма, одржан претходног викенда у Торонту; да ли су  чланови фолклорног ансамбла Опленац из Чикага спремни за обележавање значајног јубилеја - 50 година од оснивања; шта цини посебном изложбу Албум сећања на наше претке из Првог светског рата, која ће, у амбасади Србије у Москви, бити постављена од 9.-24. новембра.

Уредник и водитељ Тања Адамовић

Реализација Маја Мандић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се